Mindfulness per a Joves

publicado en: Sin categoría | 0

Espai per a joves on conèixer l’atenció plena, la meditació sentats, la meditació caminant i la relaxació total en la línia del moviment internacional «Wake Up» de Plum Village. No necessites cap coneixement ni experiència prèvia, solament curiositat per descobrir i experimentar com és meditar i connectar, en un estat d’atenció i calma, amb el que està succeint tant dins com fora de tu mateix/a.

La meditació és l’energia que ens permet entrar en contacte amb nosaltres mateix@s, escoltant al nostre cos i la nostra ment, establint un diàleg d’acceptació i amor amb un/a mateix/a per a conèixer-nos i comprendre’ns millor. Al mateix temps aquesta energia ens permet connectar amb el nostre entorn, comprendre millor les diferents situacions de la nostra vida quotidiana i gaudir de ser com som.

Tindràs l’oportunitat de conèixer persones que comparteixen algunes inquietuds, aspiracions i projectes, amb la possibilitat de que puguin sorgir associacions espontànies d’amistat i suport mutu.

La sessió serà d’1 hora i mitja i consistirà en diferents pràctiques meditatives de 20 minuts de durada. Acabarem amb un espai per a compartir la teva experiència, els teus descobriments i resoldre dubtes sobre la pràctica.

Dates: Inici el 5 de novembre (sessions quinzenals 1r i 3r del mes)

Horari: Dilluns de 19:30 a 21:00

Preu: 5€ per sessió

Requisits: tenir entre 18 i 32 anys

Facilitadors: Luis del Val i Mercè Salat

En Luis del Val és Mestre de Dharma a la tradició del mestre Zen Thich Nhat Hanh i la comunitat de Plum Village. Practicant de Meditació des de 1998 i facilitador de grups de meditació i Plena Conciència des de l’any 2000. Professor de suport en el Projecte Educatiu «Escoles Despertes» de la UB. Copartícep musical del CD del libre «Plantando semillas» editat per Kairós el 2015. Gaudeix tocant la Guitarra i la percussió amb la caixa i la darbuka.
Págines Web de “WAKE UP” (grup de joves seguidors de les ensenyances de Plum Village i Thich Nhat Hanh).
www.wakeupspain.org – https://www.facebook.com/wakeupspain – http://plumvillage.org