CURS D’ALIMENTACIÓ CONSCIENT MINDFUL EATING

publicado en: Sin categoría | 0

Si estàs desenganyat/da de les dietes i solucions ràpides que no et funcionen, si vols millorar la teva relació amb l’alimentació o simplement vols fer un canvi cap a una forma de menjar més saludable és el moment d’iniciar la transformació a través d’aquest curs d’ALIMENTACIÓ CONSCIENT – MINDFUL EATING que t’oferim.

Mindful Eating és el procés de posar atenció a la teva experiència en el moment de menjar. Implica portar una consciència amable, sense judici i curiosa als aliments que menjes, als pensaments, les sensacions corporals i les emocions abans, durant i després de menjar.  El mindful eating o la pràctica de l’alimentació conscient s’està obrint pas com a paradigma per a incorporar hàbits saludables a llarg termini enfront del paradigma imperant de les dietes d’aprimament. És molt més efectiu posar el focus d’atenció en «com» mengem i no tant en «què i quant» mengem.

Existeixen estudis que demostren que una alimentació restrictiva no dóna lloc a la reducció de pes a llarg termini i que la gran majoria de les persones que tracten de perdre pes a través de les dietes miraculoses  acaben recuperant el pes perdut anteriorment.

Per altra banda també s’ha comprovat que el cultiu d’una relació amable cap a un/a mateix/a i l’autocompassió es relaciona directament amb conductes alimentàries més saludables i la reducció de la «gana emocional».

A través de les pràctiques de Mindfulness, Alimentació Conscient i Compassió podràs obtenir els beneficis següents:

  • Aprendre a cultivar el teu benestar i a sentir-te més saludable
  • Gestionar l’estrès i l’ansietat de menjar
  • Millorar la teva relació amb el menjar
  • Millorar la teva relació amb el cos

El curs inclou:

  • 8 sessions grupals de 2 h setmanals els dilluns de  11:00 h a les 13:00 h  (16 h en total)
  • Un dia de pràctica intensiva (un dissabte de 10:00 a 14:00 h)
  • Apunts i meditacions gravades de  mindful eating, mindfulness i autocompassió.

El curs és sobretot pràctic i en el transcurs de les sessions abordarem els exercicis fonamentals que podràs després aplicar a la teva vida quotidiana.

Dates: del 7 d’octubre al 25 de novembre de 2019

LLoc: Centre de Psicologia, Mindfulness i Salut Mercè Salat

Facilitadors: Marius Mascaró i Mercè Salat

Preu: 160€