Tarda de Shiatsu

publicado en: Sin categoría | 0

El massatge shiatsu és una tècnica de massatge d’origen japonès que vol millorar la salut de la persona tant física, com emocional, mental o energèticament. Mitjançant contacte de pressió suau i mobilitzacions també molt lleugeres i respectuoses amb el cos proporcionant desbloquejos i l’alleugeriment del dolor corporal. Utilitza conceptes de la medicina tradicional xinesa i, per tant, també té com a objectiu facilitar la lliure circulació de l’energia Chi o Qi.

Tracta el cos en la seva totalitat i proporciona una gran sensació de benestar. No s’utilitzen cremes o olis, treballa amb la persona vestida i es fa mitjançant la pressió amb els dits dels punts d’acupuntura o punts energètics seguint els meridians del cos. El massatge es realitza al terra damunt d’un futon o en una cadira ergonòmica.

Està indicat a qualsevol persona que tingui dolor articular, dolor muscular, dolors de coll o esquena, migranyes, problemes digestius, ansietat, cansament crònic, insomni, estrès, dolors menstruals. També es poden tractar altres patologies que es poden consultar a un professional. Cada persona és única i pot respondre al tractament de manera diferent. El shiatsu és un suport a la teràpia que pugui seguir la persona i pot proporcionar alleugeriment i benestar, al mateix temps que facilitat i dona impuls als processos naturals de curació del propi cos.

 

Dates: 28 de febrer de 2019

Horari: des de les 15h a les 19h (cal fer reserva prèvia). La sessió té una durada aproximada de 40 minuts

Preu: gratuït (si la persona pot s’agrairà una aportació de 5€)

Professional: Claudio Baschera, per reserves trucar al Tel. 687 411 519